Нашата история

Скъпи, клиенти, 

Добре дошли на територията на нашия онлайн магазин BGSVETLINA.COM. Надяваме се, че при нас ще се чувствате удобно и с удоволствие ще разглеждате и пазарувате!

Както се казва „отворихме врати“ в началото на 2011г с едва един раздел и няколко продукта. С течение на времето се разрастнахме и се насочихме към няколко продуктови категории: 
Осветление (осветителни тела за дома, офиса и градината), 
Инструменти (диамантени боркорони), 
Аксесоари (отоплително фолио за огледала и нагреватели за терариуми). 

Вече над 10 години сме един от водещите онлайн магазини за осветление. Стараем се да предлагаме едни от най-интересните осветителни тела в България. Всички продукти са с 2г гаранция и на един клик разстояние от Вас. От трите категории в сайта, водеща е категорията Осветление, която има подкатегории според вида и мястото за монтаж на осветителните тела (плафон, полилей, пендел, луни за вграждане и за открит монтаж, градинско осветление, осветление за баня и за детска стая и т.н.) 

Над 10 години
на пазара

Гаранция
24 месеца

Консултация
с наш специалист

индивидуално
отношение

При нас ще намерите както класическо осветление, така и модерни, авангардни, дизайнерски осветителни тела от висок клас. Широката гама от продукти ще Ви позволи да бъдете творец на собственото си жилище, което да превърнете в уютен дом, светло място за семейни събирания или срещи с приятели, място, което ще има свой уникален стил и елегантност.

Лесно и удобно може да поръчате осветителни тела от всяко населено място в страната през своя компютър или мобилно устройство, което Ви спестява губенето на време в обикаляне и търсене. Подхождаме с индивидуално отношение към всеки клиент и  удовлетворяваме и най-високите изисквания.  Асортиментът се допълва постоянно с нови продукти във всеки от разделите. 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване при нас! 

Екипът на BGSVETLINA.COM