Отоплително фолио за огледала- перфектната защита от запотяване

Сигурно на всеки е позната ситуацията, при която, докато си вземате душ или вана в банята горещата вода образува пара и огледалото започва да се запотява и не може да го ползвате, докато не го избършете laugh Изключително досадна процедура, особено когато бързаме и не ни се занимава с това. За да не ви се налага да бършете огледалото всеки път, когато се запоти ви препоръчваме да използвате нашите изключително ефикасни отоплителни фолия, които не позволяват на огледалото да се запоти, докато се къпете. Монтажът е лесен, само трябва да се предвиди захранващ кабел и ключ, с който да може да го включвате или изключвате при необходимост. 

Отоплителното фолио предлага перфектна и безопасна защита от замъгляване и запотяване на огледалото. То работи с ниски температури, защитавайки огледалото от повреда или прегряване. 

Благодарение на самозалепващата се повърхност от едната страна на фолиото, то с лекота се залепва за задната част на огледалото, което прави монтажа изключително бърз и лесен. Поради малката си мощност консумираната енергия е незначителен факт в сравнение с вашият комфорт. 

Щом веднъж фолиото бъде монтирано, то не може да бъде махнато и поставено на друго огледало и не се нуждае от никаква поддръжка с времето. 

Трябва да се има предвид, че фолиото не покрива 100% от площта на огледалото. Оставя се разстояние от краищата, за да може да се залепи фолиото. 

Ето и снимки, предоставени от наш клиент, на баня, в която на огледалото е монтирано отоплително фолио: 

P.S. Осветителното тяло над огледалото е аплик LINDOS тук, който може да разгледате заедно с други подобни продукти в раздел ОСВЕТЛЕНИЕ ЗА БАНЯ тук

От екипа на BGSVETLINA.com

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest