Категории

Нови продукти

ПЛАФОН ROTO 93112

ПЛАФОН ROTO 93112

Цена: 87.00лв.
ПЕНДЕЛ ROTO 93108

ПЕНДЕЛ ROTO 93108

Цена: 29.00лв.

КАК ДА НАПРАВЯ ПОРЪЧКА САМО В 6 СТЪПКИ enlightened

Дата: 2017-10-26

Добре дошли в онлайн магазин BGSVETLINA enlightened,

Вярваме, че вече сте разгледали нашите продуктови категории и сте взели решение да направите поръчка. 

1. Първа стъпка - избор на продукт: 

 Ако сте си харесали един или няколко продукта, може да ги поръчате, като отбележите необходимите ви бройки в страницата на всеки продукт и натиснете бутон "Добави в количката"

2. Втора стъпка - преглед на виртуалната количка

Тук ще се покаже съдържанието на виртуалната количка

 

Ако сметнете, че всичко е наред и отговаря на желаните от вас продукти и количества, натискате бутон "Поръчка".

 

3. Трета стъпка - Регистрация (създаване на клиентски профил) или влизане с вече създаден профил

Системата ще Ви прехвърли към страница, в която има две полета. Лявото поле е за вече регистрирани потребители, които могат само да въведат името и паролата си, за да влязат в акаунта си, а дясното поле е за нови потребители, които правят първа поръчка и трябва да си създадат нов акаунт:

 

Ако сте нов потребител, системата ще Ви прехвърли към формуляр, в който да попълните данни за доставката (имена, адрес, телефон, имейл, забележка и др.)

 

Полетата маркирани с червена звездичка са задължителни за попълване. Ако не ги попълните, системата няма да Ви позволи да продължите към следващата стъпка. След като попълните всички необходими данни натиснете бутон "Следваща стъпка".

4. Четвърта стъпка - методи за плащане и доставка

Системата ще очаква да изберете един от възможните начини за плащане (например: наложен платеж, ePay.bg, Easypay.bg или ДСК Директ) както и вид доставка (например: градски куриер 1 ден, до 2 дни, доставка до офис на куриер и др.)

Ако имате специални инструкции тук е мястото да ги отбележите (например: доставка след работно време, искам фактура и др.). След това натиснете бутона "Следваща стъпка" и системата ще Ви покаже как изглежда цялата Ви заявка. 

5. Пета стъпка - финализиране на поръчка

Преглед на заявката: 

 

Ако сметнете, че има някакъв проблем и се налага да коригирате нещо, натиснете бутон "Предишна стъпка" и редактирайте данните, продуктите или количествата, ако всичко е наред натиснете бутона "Финализирай поръчката". 

6. Шеста стъпка - Благодаря! Вашата поръчка беше приета успешно!

В горния ляв ъгъл ще видите номера на Вашата поръчка, дата, статус: 

 

При възникнал проблем, по време на който и да е етап от поръчката, моля свържете се с нас през формата за контакт, или на имейл: bgsvetlina@gmail.com , тел: 0888495525.

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване! smiley

Количка

Количката е празна.

Валути